Om oss

Vollen Truck and Parts as ble stiftet i 1997, selskapet startet i Marieroveien i Vollen, her startet vi med salg av biler og deler. 
i 2005 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Røykenveien 397. 


Igjennom mange år har vi spesialisert oss på ex militær Geländewagen og har både solgt og reparert disse bilene. Med årene har det også blitt en god del sivile biler og vår kompetanse på Geländewagen har vokst. I dag besitter vi et av landets største delelager på klassisk Geländewagen. 
Vi leverer i dag verkstedstjenester til alle bilmerker, også elektriske biler og har eget spesialutdannede mekanikere på elbiler. 
Igjennom oppkjøpet av Stjerneservice har vi utvidet vår Mercedes-Benz kompetanse til også å gjelde personbilene til Mercedes-Benz. 

Vi selger bildeler til alle biler, men vår spesialkompetanse ligger på Daimler og Mopar biler. Med over 1 million varenummer til Mercedes-Benz i vårt system, og mer enn 1000 delenummer til G på eget lager er vi en av de største på Geländewagen i Norge. 
I 2019 startet vi en runde med å oppgradere lokalene til vår nye bilavdeling og vi har nå en helt ny og oppdatert salgshall med nyere brukte biler.
Vi alltid tilstrebe oss å ha et bredt utvalg av G-klasse og andre spennende biler. 

Vi jobber nå med å utvide vårt verksted og ytterligere øke kompetansen. I løpet av 2021 vil vi ha ferdigstillt en ny verkstedhall som vil bidra til økt kapasitet og utvidet verkstedskompetanse. 

Vi er nå en komplett leverandør av bil, bildeler, verkstedstjenester og alle bilrelaterte behov du måtte ha. 

 

Kontakt:

Telefon: 31 29 11 00

Kontaktskjema

Kontonr.: 5005.06.04613
Org.nr.: 978 632 254

Besøksadresse:
Røykenveien 397
3440 Røyken

Postadresse:
Røykenveien 397
3440 Røyken

Trykk her for kartansvisning på telefon (google).

G tegning

Nedlastninger

Registrer deg for å få tilgang til nedlastningsområdet.
Dette er en tjeneste som kun er tilgjengelig for våre registrerte kunder.
Din registrering vil bli sjekket mot vårt kunderegister.

VTP.no bruker informasjonskapsler. Klikk her for å leser mer om hva vi bruker dine oppslysninger til.